Aflu Online

Afla si tu ceea ce te intereseaza

10

Aceasta femeie si-a vindecat diabetul cu acest shake incredibil

Diabetul este o boala cronica, care este cauzata de pancreas, ce nu sintetizeaza insulina. Insulina este un hormon creat de pancreas a carui functie este sa mentina nivelul de glucoza in sange. Permite glucozei sa intre in corp si sa fie transportata la celule unde este transformata in energie pentru muschi si tesut pentru functii.

La oamenii cu diabet, exista un exces de glucoza deoarece acesta nu se distribuie corect. Daca pacientii nu urmeaza un tratament, pot ajunge cu organele afectate datorita complicatiilor.

Shake pentru diabetici

Acesta a fost folosit de un tanar pentru a vindeca diabetul. Cel mai bun lucru la acest shake este ca are numai ingrediente naturale.

Ingrediente:

  • 2 banane
  • 2 mere
  • Multa varza rosie
  • 5 kiwi
  • ½ litru de apa

Metoda de preparare:

Puneti toate ingredientele intr-un blender si amestecati pana la omogenizare. Acest shake poate fi folosit in fiecare zi, pe stomacul gol dimineata. Trebuie sa il beti imediat pentru ca ingredientele sa nu isi piarda efectul.

Beneficiile shake-ului:

Dupa ce a folosit acest shake, nu doar ca si-a imbunatatit aspectul, dar a inceput sa slabeasca foarte mult. Acesta a continuat sa manance orice tip de mancare bogat in vitamine, minerale si antioxidanti.

Intr-un an acest tanar s-a vindecat de diabet, glicemia fiind in limite normale si acizii grasi la fel.

Daca sunteti diagnosticati cu diabet, nu va faceti griji deoarece exista multe alte alternative care ne face sa scapam de boli.

Comentarii

Comentarii