Aflu Online

Afla si tu ceea ce te intereseaza

aspirin mask

Aceasta MASCA EXCELENTA de aspirina a intinerit-o pe aceasta doamna. Arata ca la 30 de ani, desi are 50!

Aspirina este un analgezic popular care este folosit pentru tratarea durerii si a febrei de zeci de ani.

Aceasta pastila miracol are proprietati antiinflamatorii si neuroprotectoare, fiind adesea administrata pacientilor care sufera de boli cardiovasculare. Cu toate acestea, pe langa proprietatile medicinale, aspirina are numeroase beneficii de frumusete. Principala substanta este acidul salicilic, un compus excelent pentru piele si este una dintre cele mai bune solutii impotriva acneei, cosurilor, petelor intunecate si altor probleme ale pielii.

Iata 3 moduri in care poti folosi aspirina pentru fata!

Masca de exfoliere

Ingrediente:

3 tablete de aspirina

3 linguri de apa

Mod de preparare:

Puneti pastilele de aspirina in apa si lasati-le pana se formeaza o pasta. Spalati-va apoi pe fata inainte de a aplica pasta, si masati apoi folosind miscari circulare. Lasati masca sa actioneze timp de 5-10 minute si repetati procesul de doua ori pe saptamana daca pielea este uleioasa si o data daca este uscata.

Masca de aspirina si lamaie

Ingrediente:

3 tablete de aspirina

3 linguri de suc de lamaie

Mod de preparare:

Inmuiati pastilele de aspirina in sucul de lamaie si pisati-le pentru a forma o pasta. Aplicati apoi pe piele pasta rezultata si lasati-o timp de 10 minute inainte de a clati cu apa.

Masca de iaurt, miere si aspirina

Ingrediente:

5 pastile de aspirina

½ lingura de miere organica

1 lingura de iaurt

Mod de preparare:

Pisati tabletele pana ce obtineti o pudra, apoi amestecati bine cu restul ingredientelor. Inainte de a utiliza masca, aplicati un prosop imbibat cu apa calda pe fata pentru a va desfunda porii, apoi aplicati masca cu un strat subtire si lasati-o sa isi faca efectul timp de 20-30 de minute. Clatiti apoi cu apa si aplicati crema hidratanta.

Care masca ai vrea sa o incerci? Scrie-ne mai jos in sectiunea de comentarii!

Comentarii

Comentarii