Aflu Online

Afla si tu ceea ce te intereseaza

10

Acest fruct este magic. Trateaza prostata, opreste constipatia si ne mentine stomacul, colonul si intestinul subtire sanatoase

Stiati ca uchuva este fructul magiei si al iubiri?

Acesta este originar din Peru si Columbia. In alte tari are alte denumiri, dar multi oameni il numesc fructul iubirii.

Este un fruct asemanator cartofului care seamana la interior cu o rosie. Are un gust semiacid si cu el sunt preparate marmeladele si dulciurile. Puteti prepara deserturi si poate fi folosit ca sirop.

Are continut mare de pectine si este o sursa buna de vitamina A si C. contine cantitati mari de proteine si fosfor, lucru neobisnuit pentru un fruct.

Fructul si frunzele sale sunt folosite in industria farmaceutica. Acest lucru este posibil deoarece acesta purifica sangele si are impact pozitiv asupra cataractei. Imbunatateste tratamentul problemelor din gat si din gura si elimina parazitii.

Are un continut mare de calciu si flavonoide. Este recomandat oamenilor cu diabet si cu probleme de prostata. Datorita flavonoidelor ne poate relaxa.

Acest fruct contine doze de vitamine care ne energizeaza. Imbunatateste degestia, actioneaza ca un laxativ, reduce nivelul de colesterol si elimina fluidele in exces.

Comentarii

Comentarii