Aflu Online

Afla si tu ceea ce te intereseaza

4

Compresa cu apa si ghimbir pentru a trata reumatismul si artrita

Ghimbirul este de obicei folosit pentru incalzirea corpului. Acesta este eficient deoarece trateaza reumatismul, sciatica, artrita si alte conditii.

Puteti folosi ghimbirul in 2 moduri: primul este sa faceti apa cu ghimbir, asa ca luati jumatate de lingurita de ghimbir si puneti-l in 150 ml de apa fiarta. Lasati-o sa se raceasca si beti de 2 ori pe zi timp de 1 luna. Daca vreti sa folositi ghimbirul ca o compresa, atunci va sfatuim sa faceti impachetari, care sunt excelente pentru tratarea reumatismului si artritei.

Razuiti 30-40 g de ghimbir si puneti-l intr-o punga. Puneti punga intr-o oala cu apa fiarta si lasati-l 5 minute. Cand aplicati compresa cu apa si ghimbir, apa trebuie sa fie calduta. Inmuiati un prosop de bumbac in apa, stoarceti-l de excesul de apa si aplicati-l pe zona afectata. Mai mult decat atat, infasurati un prosop uscat pentru a mentine caldura.

Inlocuiti compresa cu apa calda la fiecare 5-10 minute. Puteti folosi aceeasi apa cu ghimbir pentru a masa zonele dureroase si pentru a imbunatati circulatia.

Aceasta compresa trateaza reumatismul, artrita, durerile de spate, dinti, astmul, pietrele la rinichi.

Comentarii

Comentarii