Aflu Online

Afla si tu ceea ce te intereseaza

9

Daca barbatul face o singura data aceste 4 lucruri, nu va maritati cu el

Conceptul ca o relatie despre parteneri este numai despre iubire si respect nu trebuie sa fie uitat. Exista o abundenta de relatii in care partenerii comunica, arata respect si atentia.

Din pacate, exista o abundenta si de relatii care nu seama deloc cu cele de mai sus. Este si mai urat cand aceste relatii distructive evolueaza in altceva. Pentru femei, aceste semne ar trebui sa le dea de gandit.

Temperament sau violenta

Violenta nu trebuie sa devina fizica pentru a declansa alarma. Daca un barbat este agresiv din punct de vedere verbal si va distruge bunurile, nu este decat o problema de timp pana cand aceasta devine violenta fizica.

Infidelitate

Odata ce o persoana arata dorinta de a depasi limitele, aceasta dorinta exista mereu. Daca barbatul are o istorie in a fi infidel, iubirea si respectul nu sunt prezente, iar lucrurile se vor inrautati.

Dependenta

Dependenta de droguri, alcoolismul si jocurile de noroc sunt comportamente distructive. Multe femei se simt obligate sa salveze barbatul din depenta.

Comportament posesiv

Daca barbatul arata semne de gelozie asupra partenerei, acesta sufera de probleme de incredere in sine. Un barbat sanatos mintal intelege nevoia unei femei si de a interactiona si cu altcineva. Comportamentul posesiv duce la violenta si furie.

Daca partenerul are aceste simptome, incercati sa treceti mai departe si sa cautati o relatie pe care o meritati. Nu incercati sa salvati un om care nu vrea sa fie salvat.

Comentarii

Comentarii