Aflu Online

Afla si tu ceea ce te intereseaza

5

Daca faceti aceste 5 lucruri, nu veti vedea vreodata vreun paianjen in baie, bucatarie sau dormitor

In cazul in care aveti probleme cu paianjenii, acest artricol este perfect. In loc sa folositi substante toxice, optati pentru o metoda naturala ca sa tineti paianjenii la distanta.

Mentineti curatenia

Cea mai buna metoda pentru a indeparta paianjenii este sa mentineti casa curata. Nu este de ajuns sa curatati si sa aspirati. Trebuie sa faceti o curatare de sezon in mod regulat. Odata ce ati terminat cu interiorul casei, continuati cu exteriorul. Indepartati frunzele din iarba, verificati crapaturile din geamuri si usi si tineti geamurile curate.

Otet

Solutie excelenta pentru curatarea geamurilor. Are un miros puternic, care indeparteaza furnicile, paianjenii si tantarii. Amestecati o parte otet cu 2 parti apa intr-un pulverizator.

Ulei esential de menta

Paianjenii nu suporta acest miros. Folositi un pulverizator, umpleti-l cu apa, sapun lichid si 8 picaturi de ulei esential de menta. Verificati mirosul, iar daca nu miroase destul de puternic, mai adaugati 8 picaturi.

Citrice

Daca aveti ulei esential de lamaie acasa folositi-l ca cel de mai sus.

Nuci

Motivul pentru care acestea indeparteaza paianjenii este inca neclar. Sunt folosite din Antichitate pentru indepartarea paianjenilor. Puneti cateva nuci la geam.

 

Comentarii

Comentarii