Aflu Online

Afla si tu ceea ce te intereseaza

4

Farmacistii nu vor sa aflati de acest medicament ieftin: in doar 24 de ore distruge 70% din celulele cancerigene

Un studiu recent a dezvaluit ca exista o frauda care omoara oameni de zeci de ani intr-un mod foarte crud. Se numeste chimioterapie.

Un profesor de fiziologie de la Universitatea din California a studiat durata de viata a pacientilor cu cancer pe o perioada de 25 de ani. Acesta si-a dat seama ca chimioterapia nu functioneaza. Pacientii tratati cu chimioterapie aveau cele mai crude decese. Aveau dureri mult mai mari si mureau mult mai repede.

Companiile farmaceutice o fac pentru profit si totul va fi pentru nimic cand oamenii isi vor da seama de remediile naturale care sunt folosite de altii.

Cercetatorii de la Universitatea din Kentucky au condus un studiu asupra extractului de samanta de strugure. Au descoperit ca acest extract distruge cancerul si 70% din celulele generate de leucemie in doar 24 de ore. Cel responsabil de distrugerea celulelor canceroase este proteina cunoscuta ca JNK.

Extractul de strugure distruge celulele rezistente la chimioterapie, fara sa afecteze celulele sanatoase. Intr-un laborator din Colorado s-a confirmat ca extractul de strugure distruge cancerul dezvaluind: aveti nevoie de o concentratie mare deoarece acest extract sa distruga 50% din celulele canceroase.

Chimioterapia afecteaza anumite mutatii si pe masura ce cancerul avanseaza aceste mutatii cresc. Rezultatul este ca celulele vor deveni rezistente la chimioterapie. Componentele bioactive ale extractului de strugure poate actiona asupra mai multor mutatii.

„Pentru ceva timp suntem constienti de substantele bioactive din semintele de strugure. Aceste studii au aratat ca mutatiile pot face cancerul rezistent la chimioterapie, dar cancerul poate fi sensibilizat cu ajutorul extractului de seminte de struguri.”

Este interesant ca industria farmaceutica continua sa sustina ca aceasta boala nu poate fi tratata, desi stiinta descopera multe remedii si demonstreaza cum poate fi indepartat cancerul.

Comentarii

Comentarii