Aflu Online

Afla si tu ceea ce te intereseaza

6

Folositi aceste ingrediente pentru a indeparta zgarieturile de pe ochelari

Stiti ce ii enerveaza cel mai rau pe cei care poarta ochelari? Zgarieturile de pe lentila. Lentilele devin murdare si zgariate foarte usor si pot afecta vederea, destul cat sa innebuneasca o persoana. De aceea trebuie sa va curatati ochelarii in mod regulat, dar stiti care este cea mai buna metoda? Curatarea cu apa va poate ocupa mult timp, in timp ce daca stati sa stergeti ochelarii cu tricoul veti ramane numai cu zgarieturi pe lentile. Din fericire, avem cateva metode simple care va vor face ochelarii ca noi.

  • Bicarbonat de sodiu

Amestecati putin bicarbonat cu apa pentru a obtine o pasta si apoi aplicati-o pe ochelari folosind miscari circulare. Clatiti cu apa rece, iar ochelarii vor arata ca noi!

  • Pasta de dinti

Este eficienta in indepartarea zgarieturilor si murdariei de pe ochelari. Puneti putin pe lentile si frecati cu o bucata de bumbac folosind miscari circulare. Spalati apoi ochelarii cu apa rece.

  • Cea mai buna metoda pentru zgarieturi

Daca aveti nevoie sa indepartati zgarieturile de pe ochelari, iata  ce puteti face: puneti pasta de dinti pe marginea lentilelor si apoi raspanditi pasta folosind hartie prosop. Acest lucru va lustrui lentila. Dupa aceea clatiti cu apa rece si asteptati sa se usuce.

Incercati aceste metode pentru a vedea daca functioneaza pe ochelarii dumneavoastra!

 

 

Comentarii

Comentarii