Aflu Online

Afla si tu ceea ce te intereseaza

Iata cum sa vindecati durerile dentare in cateva secunde

Iata cum sa vindecati durerile dentare in cateva secunde

Una din cele mai groaznice lucruri este durerea dentara. Aceste dureri capteaza atat fata, cat si capul. Iata cateva remedii naturale care chiar functioneaza.

Sunteti in mijlocul pranzului si vreti sa luati o gura de apa rece. Toata satisfactia pe care ati obtinut-o de la mancarea delicioasa dispare atunci cand apare durerea dentara. Degradarea dintilor este cea mai comuna cauza a durerilor dentare, dar nu e singura. Durerile dentare pot fi cauzate si de infectii, boli gingivale. Indiferent ce cauzeaza durerile, acestea sunt insuportabile. Puteti merge la farmacie pentru a cumpara antiinflamatoare sau puteti folosi uleiul de cuisoare.

Cuisoarele sunt eficiente impotriva durerilor dentare. Acestea au fost folosite de mii de ani in tratarea durerilor. Sunt eficiente datorita unui compus numit eugenol. Este un anestezic puternic care opreste durerea. Iata cum sa tratati durerea dentara cu ulei de cuisoare. Dupa ce v-ati clatit gura cu apa sarata calduta, luati 2 sau 3 cuisoare si tineti-le in gura, in apropierea zonei dureroase. Asteptati pana cand cuisoarele se inmoaie. Incepeti sa mestecati usor pentru a elibera si mai mult ulei. Daca aveti dureri prea mari, uleiul de cuisoare functioneaza perfect.

Ingrediente:

  • Ulei esential de cuisoare
  • Vata
  • ½ lingurita de ulei de masline

Instructiuni:

Clatiti gura cu apa sarata calduta. Facand acest lucru, uleiul de cuisoare va functiona mult mai bine deoarece nu va fi blocat si va fi absorbit rapid.

Comentarii

Comentarii