Aflu Online

Afla si tu ceea ce te intereseaza

1

Luati-va adio de la depresie si anxietate cu aceste remedii naturale de care multi oameni nu stiu!

Remediile facute in casa sunt ideale pentru cei care adora lucrurile naturale, mai ales cand vine vorba de sanatate. In Canada 1 din 4 oameni sufera de o problema mentala, potrivit statisticilor. Multi oameni nu vor reusi sa se trateze de depresie din cauza sistemului medical.

Mintea si corpul sunt intr-o stransa legatura. Legatura dintre sistemul digestiv si stare este numita conexiunea intestin-creier. Conexiunea intre sistemul imunitar, minte si sanatate mentale este denumita psihoneuroimunologie.

Sapte remedii naturale pentru depresie si anxietate de care nu stie lumea

Problemele mentale sunt tratate in mod separat de restul corpului; medicina traditionala considera ca depresia trebuie vazute ca un dezechilibru in creier. Acest lucru este din cauza ca nu exista serotonina si dopamina, hormoni care influenteaza starea oamenilor.

Tratamentele pentru depresie si anxietate sunt bazate ca exista un nivel scazut de serotonina. Va sunt prescrise medicamente pentru a schimba nivelul de neurotransmitatori pentru cei care sufera de depresie.

Este vital sa hranim creierul corect, sa imbunatatim digestia si sa reducem inflamatiile. Trebuie sa luam masuri proactive pentru a reduce nivelul de stres.

In cazul in care avem nevoie de ajutor, aceste dezechilibre ale starii emotionale trebuie eliminate complet chiar daca sunt probleme obisnuite cu care lumea se confrunta zilnic. Mergeti la un profesionist care va va intelege si va va prescrie medicamentele necesare.

Urmatoarele remedii sunt foarte eficiente pentru tratarea depresiei:

Medicamentul pentru intestine

Stiinta a demonstrat ca sistemul digestiv este al doilea creier datorita multitudinii de neuroni care controleaza functia de digestie. Iritarea sistemului digestiv, cresterea bacteriilor si inflamatia poate cauza schimbari ale starii. Medicina naturopatica a aratat ca anumite probleme de sanatate sunt agravate de depresie, stres si anxietate.

Nutrienti esentiali si hranire corecta

Cand organismul nu are destule resurse pentru a forma hormoni si neurotransmitatori, nu o va mai putea face. In timp ce SSRI mentine nivelul de serotonina in creier prin epuizarea vitaminelor si mineralor este important sa suplimentam cu medicamente care au vitamine B6, B12, dar si cu magneziu si zinc pentru a putea avea un aport adecvat de proteine.

Ulei de peste

Este foarte eficient in tratarea depresiei deoarece creierul are nevoie de acizi grasi care se gasesc in peste. Acesti acizi sunt vitali datorita proprietatilor anti-inflamatoare.

Tratament pentru glandele adrenale

Depresia este un mod de a ne adapta stresului, potrivit biologiei evolutionare. Terapia Cognitiva comportamentala functioneaza pentru a schimba ganduri, credinte si comportamente care genereaza depresie.

Optimism

Este una din cele mai eficiente remedii pentru a trata depresia. Aceasta practica realizeaza introspectii, analizarea gandurilor, sentimentelor si atitudinilor produse de organism. Contine si practici de respiratie pentru a ne relaxa si pentru a ne imbunatati atentia.

Medicament minte-corp

Presupune exersarea fortelor energetice de vindecare pentru a elimina toate obstacolele si pentru a asigura un flux de energie constant in organism. Exemple sunt acupunctura, homeopatia si meditatia.Acupunctura reduce depresia in doar 6 saptamani si reuseste sa ne imbunatateasca gandurile, sentimentele si senzatiile fizice.

Sfat:Consiliera si medicamentatia este mult mai eficienta decat medicamentatia. Exista diferite tipuri de psihoterapie, iar cercetarile recomanda ca relatia este foarte importanta pentru o sanatate buna.

 

Comentarii

Comentarii