Aflu Online

Afla si tu ceea ce te intereseaza

3

Remediu ce tine la distanta tantarii pe care il puteti prepara foarte usor acasa!

Tantarii vin impreuna cu vara. Exista multe spray-uri care ne pot ajuta sa scapam de aceste insecte, dar acestea contin substante chimice care ne pot afecta sanatatea cauzand alergii, iritatii, si probleme cu sistemul nervos.

Vestea buna este ca nu trebuie sa ne expunem acestor toxine deoarece exista metode naturale care pot indeparta insecte.

Multe studii au aratat ca ulei de eucalipt este foarte eficient in indepartarea tantariilor. Uleiul de citronella este considerat foarte folositor datorita aromei puternice.

Un studiu a arata cum coaja de portocale, mandarine si lamai pot indeparta tantarii datorita unor compusi. Aceste citrice sunt foarte eficiente datorita mirosului puternic.

Una din cele mai eficiente metode este sa folositi lamaie si uleiuri esentiale in borcane pentru a indeparta tantarii.

Ingrediente: o felie de lamaie; o felie de lime; doua borcane; 10 picaturi de ulei de eucalipt; 10 picaturi de ulei de citronella; putin rozmarin

Aplicare

Adaugati acelasi numar de felii de lamaie si lime in borcane si apoi adaugati in ambele rozmarin. Turnati apa in borcane si apoi adaugati uleiurile esentiale. Amestecati foarte bine. Daca este necesar mai adaugati apa.

In gradine, veranda puteti pune borcanele. Pentru a activa aceste remedii aveti nevoie sa aprindeti o lumanare pentru a elibera aroma.

 

Comentarii

Comentarii