Aflu Online

Afla si tu ceea ce te intereseaza

9

Reteta pentru inflamatia plamanilor si tuse: mai puternic decat orice sirop de tuse

De multi ani, Dextromethorphan este folosit ca ingredient activ in siropurile de tuse. Multi oameni folosesc aceste medicamente fara sa stie cat de periculoase sunt.

Ca parinte, trebuie sa stiti ca 10% din copii nu au enzimele necesare pentru a metaboliza aceasta substanta care duce la consecinte grave.

FDA sustine ca bebelusii care au sub 2 ani nu trebuie sa foloseasca niciodata medicamente fara reteta.

Jurnalistii de la pediatrie au publicat un studiu din 2004 in care 100 de copii cu probleme respiratorii au folosit dextromethorphan si diphenhydramine. Acestea nu sunt mai eficiente decat un placebo.

Va sugeram sa folositi o reteta naturala pentru infectiile plamanilor, care este mai eficienta decat orice sirop de tuse.

Este facut din ingrediente simple, care atunci cand sunt combinate , ofera un remediu eficient pentru tuse si inflamatie.

De mult timp turmericul a fost folosit datorita proprietatilor antivirale, antibacteriene, care trateaza infectiile si bolile sistemului circulator, digestiv, respirator. Turmericul poate ameliora inflamatia plamanilor.

Ghimbirul este folosit des in tratarea racelilor datorita proprietatilor antiinflamatoare. Trateaza bronhiile inflamate, iritate sau umflate. Ghimbirul are efecte expectorante.

Cimbrul are proprietati antibacteriene datorita uleiurilor esentiale. Are proprietati antituse, iar cei care folosesc medicina naturista sustin ca cimbrul poate inhiba tusea datorita proprietatilor sale. Acesta relaxeaza muschii traheei si deschide caile aeriene.

Ingrediente:

  • O punga de ceai verde
  • ½ lingurita de turmeric
  • ½ lingurita de ghimbir
  • 1/3 lingurita de cimbru
  • Sucul unei jumatati de lamaie
  • 2 lingurite de miere

Instructiuni:

Puneti plantele intr-un pahar mare cu apa fiarta si lasati-le sa faca o infuzie. Strecurati si beti.

Comentarii

Comentarii