Aflu Online

Afla si tu ceea ce te intereseaza

toate-gospodinele-trebuie-sa-cunoasca-acest-truc-cel-mai-ieftin-si-rapid-mod-de-a-curata-si-reda-stralucirea-aragazului-cuptoruli-si-tavilor-arse

Toate gospodinele trebuie sa cunoasca acest truc! Cel mai ieftin si rapid mod de a curata si reda stralucirea aragazului, cuptorului si tavilor arse!

De fiecare data cand gatim, ne bucuram din plin de mancarurile pragatite, fie pe aragaz fie in cuptor. Le folosim regulat insa cand vine vorba de intretinerea lor, cu totii evitam, intrucat stim bine cat de greu se curata.

 

Sa nu mai vorbim de solutiile chimice pe care le folosim, solutii care ne distrug mainile si ne pot distruge sanatatea odata cu inhalarea vaporilor emanati.

Suntem cu totii constienti ca „arsurile” din cuptor, aragaz, tavi sau tigai, ce se acumuleaza in timp, se curata foarte greu, insa dupa ce vei citi asta, „munca” nu va mai fi deloc grea, intrucat amestecul pe care vi-l propun isi „face treaba” singur, iar tu poti privi la televizor sau poti face orice alta activitate in timp ce aragazul, cuptorul sau tavile se vor curata aproape singure…

 

Cum trebuie sa procedezi:

Vei avea nevoie de apa oxigenata si bicarbonat de sodiu.

In prima faza trebuie sa combini parti egale de apa oxigenata cu bicarbonat. Pasta rezultata se aplica pe zonele arse sau pline de grasime intarita, apoi se lasa sa actioneze 10-15 minute. Dupa scurgerea timpului, se freaca usor cu un burete.

Limpeziti bine cu apa calda, apoi stergeti cu o carpa curata.

Marea majoritate cunoaste proprietatiile dezinfectante ale apei oxigenate, insa totodata apa oxigenata are capacitatea de a dizolva arsurile si grasimea intarita depusa.

Atat aragazul cat si cuptorul, tavile sau tigaile se vor curata ca prin miracol! Ieftin, practic si fara intoxicatii!

 

Sursa

Comentarii

Comentarii