Aflu Online

Afla si tu ceea ce te intereseaza

beauty hacks

Zece trucuri de FRUMUSETE pe care ORICE FEMEIE ar trebui sa le STIE! Iti vor usura viata!

Zece trucuri de FRUMUSETE pe care ORICE FEMEIE ar trebui sa le STIE!

Acestea sunt 10 dintre cele mai importante si utile trucuri de infrumusetare ale oamenilor pregatiti in acest domeniu.

Fetru pentru glitter

Lacul de unghii cu sclipici este destul de greu de indepartat. In locul clasicelor tampoane de bumbac, poti utiliza bucati de fetru pentru a indeparta glitter-ul care se lipeste de unghie, este de parere Allison Kratzer, Makeup by Alli.

Cocktail anticearcan

Pentru a-ti acoperi cearcanele, foloseste un balsam pentru ochi, apoi un anticearcan solid. Texturile se vor amesteca si vor acoperi cu succes cearcanele, este de parere Brooke Pakulski, Blushing Noir.

Apa rece pentru uscarea rapida a unghiilor

Daca nu ai un lac de unghii cu uscare rapida, introdu-ti degetele in apa rece ca gheata. Functioneaza!, spune Michelle Phan, YouTube vlogger.

Ai grija de cuticule

Inainte de a-ti face manichiura, freaca-te cu ulei de masline pe unghii. Cuticulele vor arata mult mai bine, spune Taryn Multack, Miss LadyFinger.

Mascheaza „ciupiturile”

Cand iti sare oja de pe unghii, nu sterge tot pentru ca apoi sa te dai din nou cu lac. Acopera doar zonele „ciupite”, recomanda Alyssa Hertzig, The Sparkly Life.

Unghii mate

Cand fierbi paste sau faci supa, da-ti rapid cu lac pe unghii si tine-le deasupra oalei pentru cateva secunde. Aburii iti vor face unghiile mate, dar sexy, spune Michelle Phan.

Protejeaza-ti decoratiunile

Cand alegi sa-ti lipesti stickere pe unghii, acopera intreaga capodopera cu un strat incolor de lac. Astfel, decoratiunile vor rezista mai multa vreme, recomanda Kathryn Romeyn, Beauty Bender.

 

Puncte pe pleoape

Daca iti este greu sa faci o singura linie cu dermatograful, fa-ti trei puncte de orientare pe pleoapa, apoi uneste-le. Iti va fi mult mai usor , este de parere Lara Ramos, The Glossarie.

Tine la rece

Cand creioanele dermatograf sau cele de contur pentru buze sunt prea moi, cateva minute la frigider le vor revigora. Vor fi mult mai usor de ascutit, recomanda Christine Miekle, Temptalia.

Demachiere cu ulei de cocos

Dupa ce ai utilizat un demachiant obisnuit, aplica si putin ulei de cocos. Vei scapa si mai usor de machiajul mai greu de indepartat in zona ochilor, recomanda Julie Gutierrez, YouTube vlogger.

Comentarii

Comentarii