Aflu Online

Afla si tu impreuna cu noi!

Bunica a spus ca se simte cu 15 ani mai tanara dupa ce a folosit acest remediu pentru articulatii – Incearca si tu

Când ne referim la calmarea durerii sau a vindecării oaselor și articulațiilor, vorbim despre o problemă foarte importantă. Structura osoasă este responsabilă pentru susținerea întregului corp, protejează creierul, inima și alte organe. În plus, este responsabil pentru depozitarea mineralelor vitale pentru organismul nostru. Învață să faci un remediu acasă pentru a vindeca oasele și articulațiile.

Unii specialiști spun că durerea osoasă nu există, că ceea ce suferă sunt articulațiile. Alții susțin că prin acest simptom sunt detectate cancerul osos, fracturile și fisurile. Unii oameni afirmă în continuare că durerea osoasă poate prezice cele mai multe zile, ploi sau zile umede. Adevărul este că durerea osoasă este o neplăcere și un simptom care trebuie luat cu mare seriozitate.

Atunci cand durerea osoasa sau articulatia nu este cauzata de artrita, atat odihna cat si exercitiile fizice sunt importante. Băile calde, masajele și întinderea ar trebui utilizate cât mai des posibil.

Să vedem care sunt posibilele cauze ale durerii osoase și să cunoaștem rețeta milenară pentru calmarea durerii și, în unele cazuri, pentru vindecarea oaselor și articulațiilor.

Remediu pentru a vindeca oasele și articulațiile.

În general, atunci când spunem că oasele noastre rănesc, putem fi confundate și, în adevăr, sunt dureri articulare, una dintre principalele cauze ale acestui tip de disconfort este osteoartrita. Această durere este cauzată de uzura progresivă a cartilajului articulației, ceea ce face ca oasele să se frece una de cealaltă.

Orice articulație poate fi afectată, cum ar fi umeri, mâini, genunchi, șolduri, talie, gât etc. Pe de altă parte, durerile de spate, în special la nivelul spatelui inferior, pot fi cauzate de starea proastă, de ridicarea greutății sau de tensiunea nervoasă. Acesta poate fi, de asemenea, un disc herniat, care, dacă este situat în partea inferioară a spatelui, va provoca dureri la nivelul picioarelor.

ingrediente:

-150 ml de alcool

-50 ml iod

-10 comprimate de aspirină 300 mg

Mod de preparare:

Se amestecă alcoolul bine cu iod.

Apoi adăugați tabletele zdrobite (din pulbere fină).

Se amestecă totul bine și se lasă remedia pentru a vindeca oasele și articulațiile într-un loc întunecat timp de 21 de zile.

Cum se utilizează:

Vom folosi-o direct pe zona pe care dorim să o vindecem oasele și articulațiile. Vom pune o cantitate bună de remediu în zona afectată și, după aceasta, vom efectua masaje blânde, până când tratamentul va fi absorbit. Și în funcție de locul în care se află durerea, se poate face și sub formă de comprese.

În plus față de utilizarea remediu pentru vindecarea oaselor și articulațiilor, persoanele cu durere pot, de asemenea, să urmeze următoarele recomandări:

1. Greutatea controlului: supraponderamentul adaugă o sarcină suplimentară oaselor și articulațiilor.

2. Efectuați activitate fizică: cele mai recomandate pentru a vindeca oasele și articulațiile sunt gimnastica de întreținere, întinderea și înotul.

3. Creșteți consumul de calciu: (consumați și produse bogate în cartilaje), ar trebui să consumăm în mod regulat alimente cum ar fi integralul, semințele de susan, chia etc.