Aflu Online

Afla si tu impreuna cu noi!

Matusa mea foloseste mereu masti de fata cu bicarbonat de sodiu – are 50 de ani, dar arata de 30. Incearca si tu, rezultatele pot fi vizibile dupa numai o utilizare

Aspirina este un analgezic popular care a fost folosit pentru a trata durerea și febra de zeci de ani. Pilula are proprietăți incredibile antiinflamatorii și neuroprotectoare și este adesea administrat pacienților care suferă de boli cardiovasculare. Cu toate acestea, lăsând deoparte proprietățile sale medicinale, aspirina are numeroase beneficii de frumusețe, de asemenea. Principala sa substanță este acidul salicilic, un compus excelent pentru piele și este una dintre cele mai bune soluții împotriva acneei, cosurilor, petelor întunecate și a altor probleme ale pielii. Astăzi vă vom arăta 3 modalități minunate de utilizare a aspirinei pe fața dumneavoastră și obținerea BENEFICIILOR.

MASCA DE EXFOLIERE
Știai că aspirina este un exfoliator excelent pentru față? Poate elimina celulele moarte ale pielii și excesul de ulei de pe fața dumneavoastră, în timp ce se restrânge porii și se tratează diferite probleme ale pielii. Iată cum să pregătiți masca:
INGREDIENTE: 3 pastile de aspirină, 3 linguri de apă
PREPARAREA: Puneți pastilele de aspirină în apă pentru o perioadă de timp, apoi le faceti pastă. Acum, curățați-vă bine fața înainte de aplicarea pastei, apoi masați-o pe piele în mișcare circulară. Lăsați masca să funcționeze timp de 5-10 minute și repetați procesul de două ori pe săptămână dacă pielea este normală sau grasă sau o dată dacă este uscată.

MASCA DE LAMAIE SI ASPIRINA
Această mască este minunată pentru persoanele care doresc să lupte împotriva acneei, a petelor și a altor probleme ale pielii. Când este combinată cu lămâie, aspirina este un agent antibacterian și astringent excelent care poate elimina impuritățile, poate lupta împotriva bacteriilor și poate rezolva chiar cele mai severe tipuri de acnee. Această mască ar trebui utilizată seara, deoarece vă poate expune la lumina soarelui după utilizare, poate provoca iritarea pe piele.
INGREDIENTE: 3 pastile de aspirină, 3 linguri de suc de lamaie
PREPARAREA: Puneti pastilele de aspirină in sucul de lămâie și le transformati într-o pastă, apoi aplicați-o pe piele și lăsați-o să lucreze timp de cel puțin 10 minute înainte de clătire cu apă.

MASCA CU IAURT, MIERE SI ASPIRINA
Această mască este la fel de benefică ca orice peeling și poate reduce apariția cicatricilor de acnee și a petelor întunecate de pe față. Combinația de ingrediente creează o mască hidratantă puternică care poate reduce semnele îmbătrânirii și îmbunătățește tenul. Utilizarea regulată a măștii vă va înmuia fața și vă va aduce înapoi strălucirea. Iată cum se pregătește:
INGREDIENTE: 5 pastile de aspirină, ½ și lingura de miere organică, 1 lingură de iaurt
PREPARAREA: Puneți pastilele de aspirină în pulbere, apoi amestecați bine cu celelalte ingrediente. Acum, înainte de a utiliza masca, aplicați un prosop înmuiat în apă fierbinte pe față pentru a vă deschide porii, apoi aplicați masca într-un strat subțire și lăsați-o să funcționeze timp de 20-30 de minute. Clătiți cu apă după aceea și aplicați un hidratant până la sfârșit.