Aflu Online

Afla si tu impreuna cu noi!

„Planta tineretii eterne” – aceasta planta hraneste, vindeca si regenereaza celulele, lupta impotriva anemiei, diabetului, gutei, artritei, osteoartritei, protejeaza ficatul si multe altele.

Pe lângă faptul că este util pentru anemie, reduce efectele stresului asupra organismului nostru și pentru bolile legate de excesul de acid uric, cum ar fi guta.
Beneficiile oferite de urzici: Unul dintre principalele beneficii pentru sănătatea urzică verde este că ajută la scăderea nivelului de colesterol din sânge.
Această plantă stimulează, de asemenea, sistemul digestiv, accelerarea metabolismului și creșterea peristalticii intestinale …
Datorită conținutului ridicat de clorofil, ameliorează circulația sângelui, împiedicând formarea de ateromuri pe pereții arteriali.
De asemenea, favorizează eliminarea lichidelor acumulate, a toxinelor și a deșeurilor din organism.

Utilizarea urzică verde: pentru a stimula sistemul digestiv, protecția ficatului, favorizând producția biliară și digestia stimulatoare, oprește diareea, oprește sângerarea și previne fluxul sanguin necontrolat, se utilizează pentru tulburări de sângerare nazală, hemofilie și tulburări de menopauză, pentru tratamentul aterosclerozei, pentru a îmbunătăți circulația sângelui pentru a lupta împotriva diabetului, pentru anemie, pentru a crește fluxul de lapte la sugari, pentru hipertrofia prostatei, pentru boli legate de excesul de acid uric, pietre în rinichi, guta, artrită, osteoartrită, reumatism etc., etc., reduce episoadele depresive în boala Alzheimer pentru impotență.

În exterior, urzica verde este folosită: În piele, elimină imperfecțiunile cum ar fi granitele, eczemele herpetice, înroșirea, acneea, Pentru a regenera scalpul și a lupta cu problemele de păr, cum ar fi matreata, seborrhea, căderea părului, pentru a reduce durerea sciatică.

Cum se prepara infuzia de urzici
INGREDIENTE: 3 lingurite de frunze de urzică uscată, jumătate de litru de apă.

Pregătirea și utilizarea:Aduceți apa la fiert până se fierbe. Așezați frunzele de urzică într-un ceainic. Se toarnă apa fiartă peste frunzele de urzică și se acoperă. Lasati sa stea timp de 10 minute, filtrați și beți.
În plus, beți infuzia de urzică verde, puteți pregăti o băutură de urzică sau suc cu frunze. Pentru a face acest lucru, puneți 2 cești de frunze de urzică proaspătă plus 3 pahare de apă și procedați cu blenderul. Filtrează și bucurați-vă de acest suc nutritiv de urzică verde.