Aflu Online

Afla si tu impreuna cu noi!

Scapa caderea parului cu acest remediu natural – Reteta aici

Beneficiile bicarbonatului pentru păr, sunt cu adevărat uimitoare. În plus față de tratarea părului gri, puteți combate caderea parului în același timp. Cu acest remediu foarte simplu și natural pe bază de bicarbonat de sodiu, părul va arăta cu douăzeci de ani mai tânăr. Vedeți cum să faceți acest lucru în continuare.

Bicarbonatul de sodiu pentru păr: la revedere la părul gri și la căderea părului.

Beneficiile spectaculoase ale bicarbonatului pentru păr, acest ingredient obișnuit este unul dintre cele mai luate în considerare atunci când se efectuează toate tipurile de tratamente pentru păr.

În plus, bicarbonatul de sodiu este foarte ușor de obținut și ieftin.

Acest tratament de păr fabulos trebuie făcut o dată pe săptămână. Am 50 de ani și de când am început să folosesc bicarbinat de sodiu pe piept, arăt mult mai tânăra. Dacă as fi cunoscut înainte de beneficiile incredibile ale bicarbonatului de sodiu pentru păr, l-as fi folosit cu mult înainte!

Pe lângă faptul că este minunat pentru a repara parul deteriorat, bicarbonat de sodiu, de asemenea, se dovedește a fi de mare eficacitate pentru o altă mare varietate de scopuri, cum ar fi: tratarea problemelor digestive, curata baie si bucatarie, elimina petele de pe haine, și multe altele.

Acordați atenție tratamentului următor, prin care vă puteți bucura de toate avantajele bicarbonatului de sodiu pentru păr:

1. Cand spalati parul, adaugati in sampon bicarbonat de sodiu si otet de cidru de mere.

2.Masați-vă părul câteva minute.

3. În final clătiți cu multă apă.

Trebuie să aplicați următorul tratament părului dvs., o dată pe săptămână.

După trei săptămâni, veți fi șocați de rezultate!

Bicarbonatul de sodiu este un ingredient care nu produce efecte secundare în nici un organism, astfel încât oricine poate efectua acest tratament.

Înainte de a suporta orice tip de tratament scump și convențional, dați ocazia unui ingredient simplu și puternic, așa cum este acest ingredient, și bucurați-vă de toate beneficiile minunate ale coajului de sifon pentru păr.