Aflu Online

Afla si tu impreuna cu noi!

Stii motivele pentru care iei in greutate in anumite zone ale corpului? Afla ce incearca sa-ti transmita organismul

Unii oameni câștigă în greutate în jurul stomacului lor, în timp ce alții acumulează grăsime pe coapsele lor. Fiecare tip de grăsime vă poate spune multe despre sănătatea dumneavoastră și despre obiceiurile dumneavoastră alimentare. Iată ce corpul tau încearcă să-ți spună dacă câștigi greutate în zonele critice:

Grasime abdominala in exces: Potrivit unui studiu realizat la Universitatea Yale, obtinerea de grasime in zona abdominala este de obicei cauzata de stres. Oamenii de stiinta au descoperit de asemenea ca cea de-a doua cauza cea mai comuna a grasimilor abdominale este dezechilibrul bacterian.
SOLUŢIE: Starea fizică activă este cheia pentru pierderea grăsimii abdominale. Mergeți la o plimbare sau faceți jogging în fiecare zi și încercați yoga sau Pilates pentru a reduce stresul și începe să ardeți grăsimea. Desigur, trebuie să ajustați și dieta dvs. – evitați consumarea de pâine albă, citrice, paste, bomboane și alcool, deoarece acestea hrănesc bacteriile din intestinele care cauzează problema. Proteinele de la pui, pește, legume verzi și alimente bogate în fibre, cum ar fi cartofi, măsline și sfecla ar trebui să încetinească absorbția de zaharuri în intestine și să regleze digestia.

Gresime in exces pe gambe: Acumularea de grasime pe gambe este legată de insomnie.
SOLUŢIE: Evitați să consumați carbohidrați și zaharuri timp de cel puțin 3 ore înainte de a merge la culcare. Consumul prea mult de lichide înainte de a merge la culcare nu este o idee bună, de asemenea. Deficitul de vitamina B este o altă cauză a problemei, așa că încercați să consumați mai mult carne de vită, nuci, iaurt și ouă pentru a restabili nivelurile acestei vitamine din corpul vostru.

Grasime in exces pe spate: Acest tip de grăsime este cauzată de încetinirea digestiei carbohidraților.
SOLUŢIE: Pentru a restabili capacitatea organismului de a digera carbohidrați, ar trebui să evitați pâinea albă și să alegeți pâinea integrală din alimentație. Mănâncă mai multe cereale integrale, de asemenea, în special cei care merg bine cu iaurt.

Grasime in axces pe brate: Excesul de grasime pe bratele superioare este adesea cauzat de excesul de toxine din organism. Persoanele cu o cantitate mare de bisfenol-A (BPA) în corpul lor au tendința de a acumula grăsime în brațele lor, potrivit unui studiu american. Principala sursă de bisfenol-A sunt diferite tipuri de plastic – evitarea sticlelor de plastic din plastic timp de cel puțin 3 zile ar trebui să reducă cantitatea de BPA din corpul dumneavoastră cu 77%!
SOLUŢIE: Soluția este explicabilă – evitați folosirea sticlelor, vesela și ceașcă de plastic la domiciliu și încercați să faceți clicuri pentru a reduce grăsimea pe brațe.