Aflu Online

Afla si tu impreuna cu noi!

Tartrul de pe dintii tai te deranjeaza? Iata cum il poti elimina

Aceasta este și problema dvs., veți fi bucuroși să cunoașteți această metodă pentru a elimina tartrul.

Așa cum am spus, tartrul este o substanță gălbui care se acumulează în jurul dinților, mai ales atunci când persoana fumează. Printre lucrurile care o produc, putem evidenția consumul de țigări, cafea și tutun.

Dacă vrem să fim sanitizați și fără boli, trebuie să abandonăm viciile de tutun și alcool; în plus, este necesar să menținem o bună igienă orală, deoarece acestea intervin în toată sănătatea organismului nostru.

Este obișnuit să mergem la medicul dentist pentru a pune capăt acestei maladii și murdăriei din dinți, ei sunt experții în acest sens, dar de multe ori nu îndrăznesc să spun pacientului adevărul.

În plus, este probabil să cunoască metodele pe care nu le știm și nu le-ar face fără ajutorul lor. Cu toate acestea, există ceva ce putem face cu toții în casa noastră pentru a pune capăt tătarului.

ingrediente:

– O lingură de pastă de dinți

– Două linguri de peroxid de hidrogen

– Două linguri de drojdie de copt

– Două linguri de apă

Mod de preparare:

Luați un recipient de sticlă cu un capac și turnați toate ingredientele, amestecați bine, utilizați o lingură de lemn până când acestea sunt bine îmbinate și crema arată netedă.

Utilizare:

Luați periuța de dinți, amintiți-vă că trebuie să fie o pensulă cu fibre moi și ar trebui să o utilizați numai timp de aproximativ trei luni, deci trebuie să o schimbați atât de des încât dinții să nu sufere.

Puneți crema pe peria și periați timp de 5 minute, pentru remedierea efectului, faceți acest lucru de trei ori pe săptămână până când tartrul dispare din dinți, apoi faceți-l să-l utilizați o dată pe săptămână pentru a vă menține dinții fără tartru .

Nu vă lasa să râdeți deloc, să aveți grijă de sănătatea dumneavoastră, să vă curățați dinții cu acest remediu natural fabulos.