Aflu Online

Afla si tu impreuna cu noi!

Tipuri de bauturi detoxifiante pregatite doar cu apa si cateva ingrediente pe care sigur le ai in casa – incearca si tu

„Nu esti bolnav, doar insetat. Nu trata setea cu medicamente. ” – DR. F. BATMANGHELIDJ
Această afirmație a dr. Batmanghelidj este adevărată – corpul nostru constă într-un procent mare de apă, deci înainte de a încerca să rezolvăm o problemă cu medicamentele, trebuie să încercați să o rezolvați cu apă potabilă. Mai jos puteți vedea câteva rețete de detoxifuzare cu apă pe care le puteți pregăti acasă pentru a vă stimula digestia și pentru a vă curăța corpul de toxine.

Apa cu lamaie, portocala si ghimbir: Lămâile sunt puternice stimulante in digestie, ghimbirul poate consolida sistemul imunitar, în timp ce portocalele pot îmbunătăți circulația dumneavoastră. Doar curatati ghimbirul și tăiați-l, apoi repetați procesul cu lămâia și portocala. Adăugați piesele la un litru de apă și beți apă în fiecare zi pentru a vă detoxifica corpul.

Apa cu menta: Potrivit cercetărilor, menta este un puternic antioxidant bogat în potasiu, calciu, magneziu, fosfor, vitaminele B și C. Poate îmbunătăți fluxul de bile în stomac și calmează durerea. Pregătirea acestei ape este ușoară – adăugați doar câteva frunze proaspete de menta și bucurați-vă de băutura răcoritoare.

Apă și usturoi: Oțetul de cidru de mere conține, de obicei, o substanță plutitoare numită substanța „mamă” care conține majoritatea substanțelor nutritive responsabile pentru beneficiile de sănătate ale lichidului. Pe lângă minerale și proteine, „mama” conține probiotice, care susțin bacteriile benefice din intestine. Pentru a pregăti băutura, adăugați 1-2 linguri de ACV într-un pahar de apă și beți lichidul de 1-2 ori pe zi de-a lungul meselor.

Apa cu castraveti: Castraveții conțin o mulțime de vitamina K, care poate stimula fluxul sanguin și poate accelera vindecarea rănilor. Vegetația previne retenția apei și previne balonarea și alte probleme digestive. De asemenea, va promova pierderea în greutate, motiv pentru care adesea face parte din diferite diete. Pentru a pregăti apa, felie un castravete și adăugați câteva bucăți într-un pahar de apă. Puteți adăuga, de asemenea, niște bucăți de ananas și câteva frunze de menta pentru un gust mai racoritor.