Aflu Online

Afla si tu impreuna cu noi!

Trucurile pe baza de aspirina pe care toate femeile trebuie sa le cunoasca

Aspirina este una dintre cele mai cunoscute și cele mai utilizate medicamente din întreaga lume. Această pilulă este utilizată pentru a combate diferite probleme cardiovasculare și altele asemenea. Cu toate acestea, aspirina este bună pentru multe alte lucruri.

În acest articol vrem să vă arătăm alte utilizări alternative pe care aspirina sa va surprinda.

Indepărtează petele de transpirație

Unele tipuri de îmbrăcăminte au adesea pete galbene din cauza transpirației. În special hainele albe sunt predispuse la aceste lucruri. Pentru a le elimina, trebuie să destrămăm 2 aspirine și să se dizolve în jumătate de ceașcă de apă caldă.

Apoi îl aplicăm pe pete și lăsăm să acționeze toată noaptea. A doua zi, vom spăla îmbrăcămintea ca de obicei.

Nu este nimic mai enervant decât calusurile de pe tălpile picioarelor sau de pielea tare. Pentru a le elimina este la fel de simplă ca să zdrobiți 7 aspirine și să formați o pastă amestecându-l cu jumătate de lingură de suc de lamaie. Dacă aveți nevoie de mai mult lichid, putem adăuga puțină apă.

Acum vom aplica această pastă în zonele dure ale piciorului și ale împrejurimilor. Apoi acoperiți piciorul cu o cârpă caldă și apoi acoperiți cu o pungă de plastic.

După ce au trecut 10 minute de la aplicare, vom elimina toate ambalajele. În cele din urmă, exfoliați picioarele cu ajutorul unei pietre ponce sau a unui burete.

Masca

Acest medicament are, de asemenea, capacitatea de a lăsa pielea feței dumneavoastră moale și fără impurități. Trebuie doar să dizolvați 5 comprimate în 2 linguri de iaurt natural. Acum, continuați să aplicați substanța pe față și lăsați-o să acționeze timp de 20 de minute. Apoi, îndepărtați-o cu multă apă curată și utilizați o cremă hidratantă. După 15 zile de aplicare, trebuie să faceți o pauză înainte de ao repeta.

Îndepărtează spuma de săpun

Sa întâmplat că în jurul săpunului dvs. de baie este foarte dificil de îndepărtat? Ei bine, eliminarea cu aspirina este foarte simpla. Doar amestecați 5 aspirină zdrobită cu lichidul de curățare preferat.

Ulterior, trebuie să pulverizați zona cu această substanță și lăsați-o să acționeze timp de 30 de minute. În cele din urmă, vom freca zona cu o cârpă, iar murdăria împreună cu săpunul dur vor dispărea.