Aflu Online

Afla si tu impreuna cu noi!

Venele varicoase se diminuaeaza cu acest remediu natural – Vezi reteta

Mulți oameni, mai ales femei, suferă de vene varicoase și acum vă vom învăța cum să le tratați cu ușurință și în mod natural. Vena varicoasă constă dintr-o insuficiență venoasă constând în inflamația venelor produse de acumularea neregulată a sângelui provocând dureri severe la nivelul picioarelor atât de bărbat cât și de femei.

Când apare acest simptom, acesta împiedică funcționarea normală a venelor, care constă în principal în transportarea sângelui.

Cei care suferă de această boală ar trebui să se abțină de la:

– Purtați tocuri și încălțăminte incomode.

– Purtați șosete sau articole de îmbrăcăminte care strângeți pielea.

– Utilizați medii speciale pentru venele varicoase.

– Nu face plimbări lungi.

-Nu fi în aceeași poziție pentru o lungă perioadă de timp.

– Dacă aveti zile lungi de stat in picioare, este necesar să aveți o odihnă pentru picioare.

Vă sugerăm să elaborați următoarea rețetă de casă pentru a reduce simptomele.

ingrediente:

– cartof

– Un pahar de suc de aloe vera

– lămâie

Mod de preparare:

-Grăiți cartoful pe partea mai subțire a rastelului.

– Adăugați lămâie și aloe.

-Spuneți într-un recipient de sticlă.

Utilizare:

Aplicați noaptea cu picioarele în sus, frecându-vă timp de 5 până la 10 minute și înfășurați piciorul într-o pătură de lână. Scoateți a doua zi.

Bonus:A pus apa de gura pe o discheta si s-a sters la subrat. Dupa cateva minute, rezultatele erau deja vizibile!

Pentru mirosul de la subrat

Dacă vă aflați într-o situație fără deodorant, nu vă panicati, avem soluția perfectă pentru dvs. Tot ce trebuie să faceți este să turnați apa de gura pe o discheta de bumbac și sa frecati usor subratul dumneavoastra. Apa de gura vă va ajuta să vă luptați cu mirosurile dori de câte ori vă aflați intr-o astfel de situatie.

Spala-ti picioarele cu ea

Dacă aveți de-a face cu ciuperca toenail, din nou apa de gura este soluția. Trebuie doar să vă faceți o baie la picioare și să vă permiteți degetele de la picioare si sa stati o jumătate de oră . De asemenea, puteți adăuga un pic de oțet alb pentru cazuri deosebit de rele.

Turnați-o în toaletă

Apa de gura poate, de asemenea, să vă curete și să deodorizeze toaleta, trebuie doar să turnati puțin și să folosiți o perie de toaletă pentru a da lucrurilor o frecare ușoară. Pe langa curatarea toaletei, aceasta va da, de asemenea, o strălucire minunată și un miros bun.

Umeziți-vă părul cu el

În trecut, apa de gura a fost comercializat ca o modalitate de a scăpa de mătreață. Dacă vrei să încerci, trebuie doar să maszi cu apa de gura pe scalp, să-ți înfasori părul într-un prosop și să-l speli după ce i-ai permis să-și facă treaba!

Spalati-l pe cainele vostru

În loc să utilizați produse chimice dure precum spray-uri de purici și produse pentru animalul dvs. de companie, puteți utiliza niște apa de gura. Notă: îl puteți amesteca cu un șampon de baie sau o puteți dilua cu apă! Sau puteți să-l utilizați ca spray.

Pune-o pe fata ta

Un prieten de-al meu se lupta cu acnee, și după ce a încercat totul de pe piață, ea a decis să încerce cu apa de gura și acum este foarte mulțumit de rezultate. Aplicase doar un putina apa de gura dimineața și înainte de culcare.